Rossana Kluivert krijgt vrijdag haar laatste bestraling. De styliste en vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert is onder behandeling voor borstkanker.

"Onderweg naar het ziekenhuis voor mijn laatste (21e) bestraling. Nu kan ik gaan uitrusten en dankbaar zijn voor de dokters, medicijnen, familie, vrienden en jullie", schrijft ze op Instagram.

"Ik hoop dat in de toekomst niemand dit meer hoeft mee te maken, dus laten we de artsen steunen #cancerresearch", doelt ze op Cancer Research, een stichting die zich door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en fondsenwerving inzet voor de bestrijding van kanker.

Kluivert moest opnames uitstellen

De 45-jarige styliste stelde in juli de opnames voor haar reallifeserie bij TLC uit. Haar doktoren raadden haar aan om direct aan de bestralingen te beginnen. Ze zou in de serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden.

"Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik", schreef Kluivert eerder op Instagram.

"Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken."