Stella Bulochnikov, de voormalig manager van Mariah Carey, eist miljoenen van haar ex-cliënt. De vrouw zou documenten hebben laten bezorgen bij de zangeres, waarin staat dat ze recht heeft op commissie van Carey's fortuin.

Dit meldt The Blast, dat de papieren in handen heeft gekregen. Het zou gaan om een bedrag van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro), verspreid over de 3 jaar dat ze samenwerkten. Het is Bulochnikovs laatste poging om tot een overeenkomst te komen, voordat ze een rechtszaak begint tegen Carey.

Daarnaast kan ook Roc Nation, het platenlabel van Jay Z, zich opmaken voor een aanklacht. Bulochnikov beweert dat zij ervoor gezorgd hebben dat de gezamenlijke onderneming, die de ex-manager met Carey zou oprichten, door hen gesaboteerd is.

Hierdoor zou ze miljoenen zijn misgelopen doordat er ineens shows afgezegd werden. Carey staat tegenwoordig onder contract bij Roc Nation.

De zangeres en haar voormalig manager gingen in november 2017 uit elkaar, wat ze via een gezamenlijk statement wereldkundig maakten.