Ricardo Vol, de vader van de zangeressen Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, is opnieuw verliefd. Ruim een jaar nadat hij zijn vrouw Isolde verloor aan kanker, heeft hij weer een relatie.

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schrijft de vader van Lisa, Amy en Shelley Vol op Instagram bij een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin.

Vorige maand postte Vol een emotioneel bericht over zijn overleden vrouw. "Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen."

De moeder van Lisa, Amy en Shelley overleed vorig jaar aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Ze was ook de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het lied waarmee OG3NE Nederland vorig jaar vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Het nummer is geschreven door Ricardo, die vaker nummers schrijft voor zijn dochters.