Actrice Hayden Panettiere heeft een nieuwe liefde gevonden. Volgens E! News is de 28-jarige Brian Hickerson de man met wie ze onlangs hand in hand in Los Angeles werd gezien.

Tegen E! News zegt een bron dat de 28-jarige Panettiere en Hickerson het erg goed met elkaar kunnen vinden. "Hij komt uit het zuiden van Californië en verhuisde naar Los Angeles in de hoop het te maken als vastgoedhandelaar en acteur. Hij is nog maar net bezig als acteur, gaat naar castings en hoopt op een doorbraak", aldus de bron.

Volgens de bron leerden de twee elkaar kennen via gezamenlijke vrienden. "Hij is haar klankbord sinds Hayden en Vladimir (Klitschko, haar ex, red.) uit elkaar zijn gegaan. Hij is er echt voor haar." Volgens de bron kent de actrice en zangeres haar nieuwe liefde ongeveer een maand.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Panettieres relatie met bokser Vladimir Klitschko na negen jaar is gestrand. Het is onbekend wanneer zij uit elkaar zijn gegaan. Ze hebben samen een dochter van drie jaar oud. 

De afgelopen jaren doken meermaals geruchten op dat de liefde tussen Panettiere en de dertien jaar oudere bokser over was. Hun dochter zou voornamelijk bij Klitschko wonen.