Demi Lovato heeft voor het eerst iets van zich laten horen sinds ze twee weken geleden na een vermoedelijke overdosis werd opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres bedankt in een bericht op Instagram onder anderen haar fans en familie voor de steun die ze ontvangt.

"Ik ben altijd open geweest over het gevecht tegen mijn verslaving", schrijft de 25-jarige Lovato. "Ik heb geleerd dat deze ziekte niet zomaar overgaat. Ik moet het zelf overwinnen en daar ben ik nu mee bezig. Ik dank God dat ik nog leef."

Lovato bedankt ook het personeel van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles waar ze momenteel verblijft. "Zonder hen zou ik nu niet hier deze brief aan jullie allemaal kunnen schrijven", aldus de zangeres. 

"Ik heb tijd nodig om beter te worden en me te focussen op mijn afkicken en herstel. Ik zal jullie liefde nooit vergeten en ik kijk uit naar de dag dat ik kan zeggen dat ik er weer helemaal ben. Ik blijf vechten."

Steun van andere beroemdheden 

De persoonlijke boodschap die Lovato krijgt veel bijval van andere beroemdheden. Zo steken onder anderen Jennifer Lopez, Hailey Baldwin, Sam Smith en Macklemore de zangeres een hart onder de riem. 

"Oh liefje... ik stuur je veel liefde", schrijft Lopez. Paris Hilton meldt: "Ik hou zoveel van jou zussie." Hailey Baldwin stuurt Lovato emoji's met hartjes. En Sam Smith omschrijft zijn collega als "een prachtige vrouw die een inspiratie is voor velen". 

"Je weet dat je een vechter bent. Focus je op jezelf en weet dat iedereen er voor je is. Er wordt van je gehouden", aldus Khloé Kardashian. "Je zal hier beter uitkomen. Blijf sterk", schrijft Dwayne 'The Rock' Johnson onder het bericht.

Macklemore plaatste een persoonlijke boodschap: "Ik stuur je liefde, Demi. Ik ben zelf heel vaak weer in de fout gegaan, maar de mensen die me konden helpen om weer gezond te worden, stonden toch altijd voor me klaar met onvoorwaardelijke liefde en steun. Zo ben ik er voor jou. Onthou: bekijk het per dag."