Pamela Anderson staat erg nuchter in haar relatie met stervoetballer Adil Rami. Zodra de 51-jarige Baywatch-actrice qua uiterlijk een stuk ouder wordt, verwacht ze niet dat de 32-jarige Franse voetballer bij haar blijft.

"Ik zei tegen Adil: op een dag val ik uit elkaar, weet je dat? Dus wees voorbereid. Laten we verliefd zijn zolang we verliefd zijn en als er ooit een dag komt dat je naar mij kijkt en denkt: 'ugh', nou, dan kan ik altijd nog in een ander land gaan wonen", zegt de actrice tegen The Sun. Anderson benadrukt wel dat het verschil van negentien jaar tussen hen momenteel geen enkele rol speelt.

Twee maanden geleden verhuisde de actrice naar een klein dorpje net buiten Marseille zodat ze dichterbij Rami kan zijn. "Ik ben dol op dit gedeelte van de wereld. Het is mijn geadopteerde thuis." Daar opende ze een maand geleden een bakkerijtje en een restaurant die focussen op veganistische maaltijden. "Veganistisch eten is een afrodisiacum. Het is een win-winsituatie. Vlees maakt je impotent en ongezond."

Anderson en Rami ontmoetten elkaar vorig jaar februari bij de Grand Prix van Monaco. Eerder was ze viermaal getrouwd. Eerst met drummer Tommy Lee, daarna volgde rocker Kid Rock en twee keer gaf ze haar jawoord aan pokerspeler Rick Salomon.