Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week de vinnige kat van Albert Verlinde, Vanessa van haar man Hans Breukhoven moet afblijven, de wanhoopsdaad van Dries Roelvink, makelaar Mens nu ook met zijn minnares Mona breekt en waarom Rachel Hazes niet alle crematie-as van haar André de lucht in schiet. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Boos op Beau

Beau van Erven Dorens verliet het populaire programma RTLBoulevard omdat hij graag meer tijd met zijn gezin wilde doorbrengen. Zei hij, althans. Maar al snel kwam uit dat hij een megacontract met de nieuwe zender van John de Mol had gesloten. Het levert hem een vinnige kat op van zijn ex-collega Albert Verlinde. Die bleef namelijk wel bij het programma, maar zit met de gebakken peren. Er is nog geen vervanger voor Beau gevonden en men vreest dat de kijkcijfers sterk zullen teruglopen. Albert vindt het vals dat Beau heeft gelogen over zijn vertrek. In Weekend zegt hij 'teleurgesteld te zijn': 'Zeg dan toch gewoon dat je kiest voor het grote geld van John de Mol, of dat je het alleen wilt doen. Of desnoods dat je een nieuwe uitdaging nodig hebt. Maar draai er niet omheen.' Met de kijkcijfers van RTLBoulevard valt het gelukkig wel mee, maar invaller John Williams mag niet blijven. Nog steeds wordt er gespeculeerd over Jeroen Kijk in de Vegte, ook al heeft die nog een contract bij Veronica.

Rimpelhans

Vorige week kwam Vanessa negatief in het nieuws met haar kliniekje. Het schijnt dat ze er afslankpillen verstrekken die verboden middelen bevatten. Het ging om allerlei pepmiddelen die eigenlijk alleen op doktersrecept mogen worden voorgeschreven omdat je er hartritme-stoornissen van kan krijgen. Weekend liep tegen Vanessa's man Hans aan en vroeg hem een reactie. Maar die reageerde natuurlijk PR-technisch correct en vond dat het ophef was om niets. De uitspraken van de Breukhoventjes moeten we echter met een flinke korrel zout nemen, want het echtpaar is niet altijd helemaal eerlijk. Want als man Hans wordt gevraagd of hij zich door zijn eigen vrouw laat behandelen, zegt hij 'Nee, dat is mijn stijl niet. Ik koester mijn rimpels'. Maar gezien zijn strakke velletje en (opgespoten?) lippen wagen wij het deze uitspraak in twijfel te trekken.

Dwaze Dries

Het lukt zanger Dries Roelvink maar niet om echt door te breken. De Nederlandstalige zanger heeft in het B-circuit een grote schare fans, maar een echte nummer 1-hit heeft hij nog nooit gehad. En dat steekt de zanger behoorlijk. Al 20 jaar timmert hij aan de weg en nog altijd heeft hij geen officieel succes. In Party vertelt hij dan ook over zijn 'wanhoopsdaad' om maar eens wat media-aandacht te krijgen. Zonder vergunning stond hij zijn nieuwste liedje te zingen op de Dam in Amsterdam, in de hoop dat iemand hem zou horen. En inderdaad: al snel kwamen er twee politieagenten die hem sommeerden op te houden met zingen. Vervelend, zou je denken, en stunt mislukt. Maar het was Dries nou juist om deze publiciteit te doen. In plaats van beschaamd, vertelt hij dan ook trots: 'Bijna heel Nederland weet nu dat ik deze plaat heb gemaakt. Het was een mooie start om mijn single te lanceren.' Party doet de dwaze stunt af met de denigrerende kop 'Laatste kans op succes?' en eigenlijk vinden wij het ook wel een trieste actie van de arme zanger die zó naar aandacht snakt.

Makelaar Mens

Maar liefst 10 jaar bedroog makelaar Harry Mens zijn vrouw met een andere vrouw. Er werden twee dochters uit geboren, en al die jaren vertelde Harry niks. Totdat hij ineens uit de kast kwam. Hij scheidde van zijn vrouw Suze, maar ging niet bij de andere vrouw wonen. Wel was dat vanaf dat moment zijn officiële vriendin. Harry bouwde een mooie villa voor zijn nieuwe gezinnetje en vertoefde er in het weekeinde. Helaas voor de mooie Mona is er nu een eind gekomen aan de relatie. En ook nu is publiciteitsbeluste Harry de eerste om de roddelbladen tekst en uitleg te geven over zijn daden. In Privé vertelt hij dat hij zelf ook 'verrast is door de ontwikkelingen.' Maar 'dat het gewoon niet meer werkte'. Harry was altijd maar weg en dat deed de relatie geen goed. Daarbij was Mona niet meer gelukkig in Noordwijk en wilde ze terug naar Amsterdam. 'Maar onze dochters gaan wél naar school in Noordwijk. De verschillen in inzicht hebben geleid tot discussies en spanningen,' aldus de makelaar. Hoewel Mona's villa al te koop is gezet (voor 2 miljoen Euro!), zal Harry wel goed voor zijn jongste gezin blijven zorgen.

Hazes forever

Rachel Hazes wil haar overleden André voor altijd bij zich hebben. Daarom ook laat ze een groot standbeeld van de zanger maken. Dat komt weliswaar niet bij haar in de achtertuin, maar dan gaat zijn beeltenis in elk geval nooit verloren. Maar als een tastbaar stukje André haar zo dierbaar is, waarom is ze dan van plan de as van de gecremeerde zanger met een vuurpijl de lucht in te schieten? Kan ze niet beter een mooie urn op de schoorsteen zetten? Maar nee. Rachel houdt van publiciteit en een spektakel met vuurwerk is natuurlijk een mooie mediastunt. Leuk voor de fans en leuk voor het geld. In Story echter lezen we dat ze toch niet -letterlijk en figuurlijk- al haar kruit verschiet. Van een klein beetje as van André zal ze een tatoeage laten zetten. Dat idee keek ze af van Xandra Brood, die hetzelfde deed met Hermans overblijfselen. Een beetje luguber vinden we het wel, maar André is op die manier wel forever bij zijn dierbare 'Ras';