AMSTERDAM - Tatjana gaat niet - zoals werd beweerd door de website zijonline.nl - naakt poseren voor de Playboy. Dit bevestigt haar manager Hans van de Eerenbeemt woensdag. "Ik denk dat de site twee bladen door elkaar haalt. Eind deze maand staat er namelijk een erotische fotoreportage in de nieuwe FHM Magazine", legt hij uit. "Twee weken geleden is de reportage in Turkije geschoten."

De 42-jarige zangeres van hits als 'Chica Cubana' en 'Calender girl' zou volgens de roddelsite voor de zestiende keer uit de kleren gaan voor het bekende blootblad. Maar in het originele interview uit de Vlaamse krant 'Het Volk', waar de roddelsite Tatjana uit quote, rept zij met geen woord over een nieuwe reportage.

Record

"Ik hang graag het pin-upvrouwtje uit, want ik heb blijkbaar een uitstraling die erg goed werkt bij mannen. Ik heb niet voor niets vijftien keer in Playboy gestaan, hè? Dat is een record voor Nederland. Ik heb trouwens weer een blootreportage klaar", zei Tatjana in de Vlaamse krant.

Littekens

De van oorsprong Kroatische zangeres brengt 24 juni haar boek 'Jij' op de markt. Op de cover staat een foto van een rimpelloze Tatjana. "Het kan me niks schelen dat ik een rimpeltje heb. Ik ben al twintig jaar een sekssymbool met littekens in haar gezicht. Op de cover van mijn boek is dat allemaal weggewerkt, maar er circuleren genoeg foto's die niet geretoucheerd zijn", legt zij uit aan de krant.