AMSTERDAM - De Australische zangeres Olivia Newton John heeft de zieke Kylie Minogue geholpen aan een zogenaamde wonderdokter. Deze arts moet de negatieve energie uit het lichaam van de zangeres halen. De dokter hielp ook de oud-Grease-zangeres bij de genezing van borstkanker.

Tijdens de sessies zal de dokter met zijn ene hand de negatieve energie laten verdwijnen uit het lichaam van de 37-jarige zangeres en met de andere hand zorgt hij ervoor dat er weer positieve energie het lichaam binnengaat.

Kylie moet volgens haar doktoren minstens een jaar rust houden om compleet te genezen. De zangeres zelf had gehoopt haar afgelaste concerten te continueren aan het eind van dit jaar, maar volgens de Britse krant de Daily Mail gaat dit niet gebeuren. "Er is haar verteld dat zij zes maanden therapie tegemoet gaat. Het gaat een lange tijd duren voordat ze weer in conditie is om haar lichamelijk zware tournee voort te zetten. Ze is hard op weg om te herstellen, ze gaat niet dood, maar het duurt nog erg lang voordat ze weer helemaal de oude is", vertelt een bron aan de Britse krant.

De 56-jarige Olivia Newton John hoorde in 1992 dat zij borstkanker had. Dankzij haar wilskracht en de hulp van een handoplegger, genas de zangeres volgens eigen zeggen uiteindelijk. Hetzelfde jaar bracht de zangeres een cd uit getiteld 'Gaia' met daarop door haar zelf geschreven songs die over haar ervaring met de ziekte gingen en over het vertrouwen in jezelf.