Michelle Williams heeft zichzelf vrijwillig laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De Destiny's Child-zangeres, die onlangs nog met haar collega's Beyoncé Knowles en Kelly Rowland te zien was op het Amerikaanse festival Coachella, kampt al geruime tijd met depressies en zoekt hiervoor hulp.

Dat meldt TMZ dinsdag. De 37-jarige zangeres verblijft al een aantal dagen in een kliniek net buiten Los Angeles en liet via Twitter weten dat ze al jaren vraagt om meer aandacht voor geestelijke gezondheid.

"Ik wil mensen aansporen om hulp te zoeken wanneer dat nodig is en steun te vragen van degenen die daadwerkelijk om je geven. Ik voel me nu een trots, gelukkig en gezond persoon die altijd zal strijden voor anderen die hulp nodig hebben", aldus Williams.

De zangeres is altijd open geweest over haar psychische problemen. Zo vertelde ze eerder in een Amerikaanse talkshow dat ze vroeger suïcidale gedachten heeft gehad.

"Ik had geen flauw benul van depressies tot ik de dertig gepasseerd was. Ik dacht dat ik gewoon last had van growing pains. Daarna vielen er ineens wat puzzelstukjes op hun plek. Ik kamp al sinds mijn veertiende met psychische problemen, alleen wist ik toen niet precies wat het was."