AMSTERDAM - Barbara Barend gaat haar geluk beproeven in Hilversum. De dochter van FritsBarend wordt presentatrice bij de NOS.
Barbara Barend

"Ik ga freelancen bij Studio Sport. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen,daar is in augustus een gesprek over", zo vertelt Barbara tegen tvbabes.com

De lezing van NOS is echter compleet anders. Een persdame presteert het omBarbara tegen te spreken. "Er is nog niets rond, er is slechts eén gesprekgeweest. Er zijn nog geen afspraken gemaakt", aldus een pinnigevoorlichtster. We zijn benieuwd hoe dit afloopt.

AT5

Barbara is al vertrokken bij AT5, ze heeft haar boeltje gepakt. "Barbarakomt niet meer terug, ze heeft al haar vakantiedagen opgenomen", aldus deAT5 receptioniste.

Goed bekeken van Barbara, zaterdag eerst lekker op vakantie, en dan inseptember fris aan de slag in Hilversum. In totaal heeft Barbara 3 jaar bijAT5 gewerkt, eerder schreef zij de column "Hekwerk" in Het Parool.

Vanaf 1 september kunnen we Barbara ook in actie zien in "Z@psport", eensportprogramma voor kinderen bij de TROS.

Aan Barbara Barend werd al vaker getrokken. Een jaar geleden, in mei 2001,zei ze nog in de Volkskrant: "Ik werd al na twee maanden gebeld. Belachelijknatuurlijk, maar ik kreeg van alles aangeboden. Eigen programma's, eigentalkshows." Toch denkt ze nog niet over weggaan. "Het liefst blijf ik hierzo lang mogelijk zitten."

Dat "lang blijven zitten" duurde dus precies een jaar.