AMSTERDAM - De herenigde Backstreet Boys zijn hun comebacktoer begonnen met het aanrijden van een fan. De toerbus van de vijfkoppige jongensband wilde op het vliegveld van het Duitse Düsseldorf vertrekken naar een optreden in Keulen, maar een belagende menigte wachtte hen op. Door de drukte raakte de 19-jarige Julia Wagner bekneld en kwam ze onder de bus terecht.

Wagner brak haar been en moest direct naar het ziekenhuis worden gebracht. Omdat de band zo geschrokken was van het incident, brachten twee Backstreet Boys een bezoek aan het ziekenhuis. Op haar ziekenbed ontving Wagner Nick Carter en Kevin Richardson. Carter liet weten er 'alles aan te willen doen om het goed te maken' en 'heel veel spijt te hebben' van het ongeluk.

De Backstreet Boys zijn momenteel bezig met hun comebacktournee door Europa. Het is sinds 2000 stil geweest rond de jongensband die in de jaren '90 succes had met hits als 'Everybody' en 'I want it that way'. Backstreetboy AJ Mcclean raakte aan de drank en moest verplicht afkicken. Geruchten deden de ronde dat de jongens uit elkaar zouden zijn. Vijf jaar later zijn de boys terug met het album 'Never gone' en scoren ze een hit met 'Incomplete'.