Volgens Gerard Joling komt er "zeker" een boek als reactie op de veelbesproken biografie van Gordon.

Dat zei Joling vrijdag in de Frank en Vrijdagshow op Radio 538. "Er wordt aan gewerkt", vertelde de zanger. "Ik denk dat het bij mij iets positiever wordt. Ik kan niet zeggen wanneer het komt, maar het gaat er zeker komen."

Hij vertelde dat hij in het boek over "alles" gaat schrijven en zijn ontmoetingen met grote internationale sterren vast wil leggen. Op de vraag of ook Gordon in zijn boek voorbijkomt, antwoordde Joling: "Het gaat in eerste instantie om de echt grote sterren".

Hoewel Joling woedend op Gordon was, vormen de twee toch een juryduo in The Voice Senior. "Diep in mijn hart wilde ik dat niet", onthulde hij. "En ik hoef het ook niet voor het geld te doen, ik heb genoeg verdiend om me daar niet druk om te hoeven maken. Maar ik vond het zo ongelofelijk leuk om dit met oude mensen te doen, dat ik dacht: ik laat dit niet uit m'n poten glijden."

Volgens Joling hebben hij en Gordon niet meer gesproken over Gordons biografie. "Toen we elkaar na een half jaar weer zagen, zei hij meteen: 'Ik voel een enorme koude poolwind, jij bent zeker binnen?' Toen was het ijs eigenlijk al gebroken, want ik moest daar zo om lachen."

"We hebben niets uitgesproken over het boek, dat wil ik ook niet. We zijn professioneel genoeg, we gaan zitten en zorgen dat mensen een leuke avond hebben. Dat gaat tot nu toe nog redelijk goed."