Drake heeft voor het eerst bevestigd dat hij een zoon heeft. Op zijn nieuwe album Scorpion, dat vrijdag is verschenen, rapt de Canadees over de jongen.

In twee nummers rapt hij over het vaderschap. Hij vertelt over de achtbaan van emoties waarin hij terechtkwam, nadat hij van de Franse pornoster Sophie Brussaux hoorde dat hij met haar een kind zou krijgen. Geruchten daarover gingen lang, maar de 31-jarige rapper heeft daar zelf nooit over gesproken.

"Ik verstopte mijn kind niet voor de wereld, ik verborg de wereld voor mijn kind", rapt hij in het nummer Emotionless. Elders op het album is te horen dat zijn zoon Adonis op 11 oktober 2017 is geboren en dat hij hem slechts een keer heeft ontmoet met Kerstmis.

De geruchten over een zoon ontstonden begin 2017 toen de 31-jarige rapper met Sophie werd gezien. Drie maanden later vertelde zij aan TMZ dat ze zwanger was van de rapper. Hij ontkende dat.

Vorige maand kwam het opnieuw ter sprake toen Pusha-T rapte over Adonis, die Drake geheim zou houden. Drake maakte donderdag de tracklist van zijn nieuwe album bekend, waarop onder meer JAY-Z en Michael Jackson te horen zijn.