Vlogger Enzo Knol en zijn vriendin Demira 'Dee' van der Zeeuw hebben besloten een einde aan hun relatie te maken. De twee vloggers waren vijf jaar samen.

"We hebben heel veel mooie dingen meegemaakt, maar in dit hectische leventje maak je ook mindere dingen mee", schreef de 25-jarige Knol op Instagram.

"We zijn vorig jaar twee maanden uit elkaar geweest en hebben het daarna weer geprobeerd, maar het is niet meer verliefd zijn maar houden van. Daarom kiezen wij beiden nu een eigen pad dat we gaan bewandelen."

Ook vragen de vlogger en zijn ex-vriendin om het respecteren van hun privacy. "Ik zal hier verder niet meer op terugkomen, ook niet in de vlogs. Ik snap dat er veel vragen gaan komen, maar hopelijk begrijpen jullie dat dit nieuws naar buiten brengen al moeilijk genoeg is. Bedankt voor jullie support"

De 20-jarige Van der Zeeuw sloot haar post op een andere manier af. "Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, de motivatie en alle andere dingen die jullie hebben betekend. Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart."

Knol plaatst dagelijks filmpjes op YouTube waarin hij laat zien welke alledaagse dingen hem bezighouden. Zijn kanaal telt bijna 1,9 miljoen abonnees.