Heather Locklear is voor de tweede keer in een paar maanden opgepakt wegens mishandeling. De actrice sloeg en schopte een politieagent en een ambulancemedewerker. 

De 56-jarige Melrose Place-actrice werd zondagavond iets voor middernacht gearresteerd wegens de geweldpleging, meldt TMZ. De hulpdiensten werden opgeroepen door een familielid van Locklear, omdat de actrice zwaar onder invloed zou zijn en de orde verstoorde.

De actrice was zeer agressief en toen een agent haar weg probeerde te houden van enkele familieleden, zou zij de agent hebben geslagen.

Hierna arriveerde ook een ambulance. Toen de actrice op de brancard werd gelegd, schopte zij een ambulancemedewerker.

De actrice zit momenteel vast en kan op borgtocht vrijkomen. Hiervoor moet een bedrag van 20.000 dollar (ruim 17.000 euro, red.) worden betaald.

Wurgen

Vorige week werd Locklear naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht, omdat zij zou hebben gedreigd zichzelf van het leven te beroven. Ook probeerde ze haar moeder te wurgen en viel ze haar vader aan.

 In februari werd de actrice eveneens gearresteerd, omdat zij na een aanhouding, die volgde nadat zij een fikse ruzie veroorzaakte met haar vriend, een agent schopte en sloeg.