AMSTERDAM - Heeft Anna Kournikova haar partij dubbel op Wimbledon verlorendoor een nachtelijk avontuurtje met Enrique Iglesias?
Anna Kournikova

Anna en Enrique waren de hele nacht intiem met elkaar bezig, en ze namen pasafscheid, toen Anna alweer bijna de baan op moest, zo schrijft de Engelsetabloid News of the World.

Anna arriveerde pas om 12 uur 's middags in haar hotel. Een paar uur latermoest de Russische tennisbabe de halve finale dubbel spelen, tegen de zusjesWilliams. Anna verloor de partij, ze had natuurlijk weinig geslapen dienacht.

Aan de boemel

Anna was namelijk de hele nacht aan de boemel geweest, ze zat in VIP loungevan de Mayfair Club. Om half twee 's nachts kwam Enrique Iglesias op bezoek,en de twee vermaakten zich met zoenen, en champagne drinken.

Een bezoeker van de club: "Er was heel veel geknuffel en gestreel. Enriquekon niet van haar afblijven, met z'n handen zat hij zelfs IN haar jurk. Demedewerkers van de club die de drankjes serveerden waren ernstig inverlegenheid gebracht".

Tot nu toe is nooit officieel bevestigd dat Anna en hartenbreker Enrique eenrelatie hebben. Anna speelde een belangrijke rol in de videoclip vanEnrique's hit "Escape".