Een anonieme Russische vrouw zegt dat ze door Charlie Sheen is gedwongen een contract te ondertekenen. In het genoemde contract heeft ze toestemming gegeven voor onbeschermde geslachtsgemeenschap.

Ze klaagt de acteur aan, omdat ze onbeschermde seks hebben gehad terwijl de acteur wist dat hij hiv-positief was.

Begin mei werd duidelijk dat Sheen zijn sekspartners van tevoren een contract laat ondertekenen. In het geheimshoudingscontract staan onder meer medische gegevens van de 52-jarige acteur, die drie jaar geleden heeft laten weten hiv-positief te zijn.

Volgens de voormalige sekspartner heeft Sheen pas na de gemeenschap gezegd dat hij hiv-positief is. De acteur heeft dit eerder ontkend.

Wapens

De vrouw zegt dat zij achteraf is gedwongen het 'sekscontract' tekenen, blijkt uit documenten in handen van TMZ.

Toen zij bij Sheens huis was gearriveerd om het contract te ondertekenen, trof ze daar vier "criminele" mannen aan. De vrouw beweert dat er ook wapens lagen, waaronder pistolen.

Ze werd naar eigen zeggen naar de garage begeleid. Daar moest ze het contract ondertekenen.

Russisch

Omdat de vrouw Russisch is, kon ze niet goed begrijpen wat er precies in het document stond. Ze dacht dat haar iets zou overkomen als ze het contract niet zou ondertekenen. Daarom besloot ze toch haar handtekening te zetten.

Eerder werd al bekend dat de vrouw een onbekend bedrag van de acteur eist. Eerder klaagde Sheens ex-verloofde Brett Rossi hem ook al aan voor het verzwijgen van zijn hiv-besmetting en de blootstelling aan het virus.