AMSTERDAM - De dames van Destiny's Child hebben maandagavond voor het eerst in drie jaar opgetreden in Nederland. Locatie was een uitverkochte Ahoy' in Rotterdam, dat ook dinsdagavond voor de band is gereserveerd. De drie vrouwen zijn in Rotterdam voor de promotietour van hun nieuwe album. De tournee draagt de naam 'Destiny fulfilled... and lovin' it'.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Kelly Rowland, Beyoncé Knowles en Michelle Williams brachten maandag enkele van hun grootste hits ten gehore, waaronder de nummers 'Say my name' en 'Independent women'. Beyoncé en Michelle zongen ook hun eerste single 'No no no' uit 1997. Daarnaast waren tijdens het concert, waarbij de geluidskwaliteit te wensen overliet, nummers van het laatste album 'Destiny fulfilled' te horen.

De show stond vooral in het teken van solo-optredens van de 'Destiny's Child'-groepsleden. Beyoncé bracht onder meer de wereldhit 'Crazy in love'. Kelly Rowland liet de hitsingle 'Dilemma' horen, dat ze samen maakte met rapper Nelly. Michelle Williams is vooral succesvol in het gospelcircuit en liet dit ook horen in Ahoy'.

Volgens hardnekkige geruchten is deze tour de laatste die de drie dames gezamenlijk doen. 'Destiny fulfilled... and lovin' it' betekent zoveel als 'bestemming bereikt en we vinden het goed'. Diverse media suggereren dat Destiny's Child ophoudt te bestaan en dat de zangeressen verder zullen werken aan hun solocarrière.