Zangeres Mel B mag haar eigen huis niet meer in, omdat de rechter haar ex-man Stephan Belafonte gelijk heeft gegeven in een rechtszaak. Belafonte stapte onlangs naar de rechter, omdat Mel B zich niet aan de scheidingsvoorwaarden zou houden.

De advocaat van Belafonte nam eind mei foto's toen Mel B met een aantal vrienden de garage van de woning leeghaalde. Belafonte is daarmee naar de rechter gestapt.

Eerder bepaalde de rechter nog dat Belafonte door het geven van feestjes een regel had geschonden. Beide partijen mochten geen derden in het huis toelaten.

Mel B had door die uitspraak de laatste tijd alleenrecht op de woning. Maar na het zien van de foto's oordeelde de rechter donderdag dat ook zij er niet meer mag komen.

De villa in de heuvels rond Hollywood staat al een tijdje te koop voor 7,5 miljoen dollar. Volgens de New York Post moeten zij die prijs van de rechter verlagen tot 6,5 miljoen, zodat de woning sneller verkocht kan worden en de bezittingen van de twee snel kunnen worden verdeeld.

Het voormalige stel strijdt ook om de voogdij van dochter Madison (6) en Angel (10), de dochter van Mel B en Eddie Murphy. Belafonte claimt Angels belangrijkste vaderfiguur te zijn en wil een bezoekregeling.