Justin Bieber wordt aangeklaagd door een man met wie hij twee jaar geleden in een gevecht belandde. Het tweetal ging destijds na een basketbalwedstrijd in Cleveland met elkaar op de vuist.

De man, genaamd Tobias Cannon, vindt dat de zanger verantwoordelijk is voor de verwondingen die hij door het gevecht opliep, meldt TMZ. Ook beschuldigt hij Bieber van het stelen van zijn zonnebril.

Volgens Cannon raakte hij bezeerd aan zijn hoofd, nek en rug. Ook zou hij bewusteloos zijn geraakt gedurende het gevecht.  

TMZ maakte destijds een video openbaar waarin te zien was dat de man de zanger een tikje in zijn gezicht gaf, waarop Bieber in woede ontstak en vervolgens ook een klap uitdeelde.

Het nu 24-jarige popidool kon zich echter niet verder verweren tegen de man die Bieber gelijk op de grond smeet en er bovenop sprong. Uiteindelijk trokken een paar omstanders de man van de zanger af.

Afgepakte zonnebril

Destijds gaf Cannon Bieber aan bij de politie. Hij beweerde dat de zanger zijn zonnebril afpakte en op deed, waarna de man een foto van Bieber maakte.

Volgens Cannon maakte dit de artiest zo woest dat die een klap uitdeelde. Ook zouden leden van Biebers crew zich in het gevecht hebben gemengd.

Daarna was het de bedoeling dat er een schikking zou worden getroffen. Dat werd nooit gedaan, waarop Cannon besloot de zanger alsnog aan te klagen.