Wat hebben de BN'ers deze week gedaan in hun vrije uren? Elke week plaatst NU.nl een overzicht van de leukste foto's die de sterren de afgelopen week hebben gedeeld.

Kim Kardashian geniet van familie

Kim Kardashian geeft, zoals ze zelf schrijft, een kijkje in haar good life in bed.

Klaas van Kruistum stuitert

Klaas van Kruistum is bezig met opnames voor zijn kinderprogramma Klaas kan alles. Bij zijn foto schrijft de presentator: "Ik moet echt gaan werken aan m’n gezichtsuitdrukkingen."

Famke Louise op de schommel

Famke Louise vertelt al schommelend over haar nieuwe tunegenaamd Slangen. Haar exen hoeven zich niet aangesproken te voelen; het nummer gaat niet over hen.

Bibi's buikje

Bibi Breijman en Waylon maakten eind april bekend een kind te verwachten en op Instagram plaatste Bibi een foto waarop een beginnende babybuik te zien is. 

Van jeugdfoto naar lichaamsversiering

Actrice Jelka van Houten heeft een nieuwe tatoeage, en wel een heel speciale. Ze heeft een jeugdfoto van haar en zus Carice in tekeningvorm op haar arm laten zetten. "Ik en mijn lieve zus Carice op mijn arm."

Jong geleerd...

Jax, de zoon van schaatser Kjeld Nuis, zit al op jonge leeftijd aan het bier. Maar, wees gerust: het gaat om een drankje zonder alcohol.

Wilde haren

Leuk nieuws voor Dunya & Desie-actrice Eva van de Wijdeven: ze is genomineerd voor 'Best Hair Icon 2018'. Dit heuglijke nieuws deelt ze met een selfie waarop haar krullende kapsel goed uitkomt.

Zacht en lief

Katja Schuurman is - net als vele andere Nederlanders - flink onder de indruk van kickbokser Rico Verhoeven, die ze woensdag ontmoette tijdens het Young Impact Celebration-event. "Lieve Rico, ik ben onder de indruk van hoe zacht en lief je bent."

Een hele kluif

Douwe Bob gaat, net als een groot deel van Nederland, met het warme weer barbecueën. Op het menu staat een gebraden kippetje en de zanger heeft een volgend "slachtoffer" al uitgekozen.

Geruchtenmachine op volle toeren

Het gonst van de geruchten dat Famke Louise en rapper Ronnie Flex het nieuwste bekende liefdeskoppel vormen. De twee delen de laatste dagen geregeld foto's waarop ze met elkaar te zien zijn.

Babyvisite

Jan Versteegh werd acht maanden geleden vader van dochter Lulu Keesje en is sindsdien wat minder op televisie te zien. Een van zijn beste vrienden, BNN-presentatrice Geraldine Kemper, kwam even bij Jan op bezoek om met het tweetal in de tuin te genieten.

Qualitytime

Nick & Simon-zanger Nick Schilder is inmiddels vader van drie kinderen. Maar af en toe wat een-op-eenmomenten met hen vindt hij, getuige deze foto, ook belangrijk.

Zentijd

3FM-dj Domien Verschuuren kan niet worden verweten dat hij geen zelfspot heeft. "Eindelijk meer zentijd gekregen", aldus de radiopresentator die een foto van een ontspannen moment deelt.