Meghan Trainor wil geen grote bruiloft. De zangeres, die eind vorig jaar ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Daryl Sabara, wil het liever klein en relaxed houden.

"Ik denk dat ik het gewoon in mijn achtertuin ga doen. Ik heb een grote tuin en mijn manager kan mensen trouwen", zegt Trainor tegen Entertainment Tonight. "En misschien doen we er een barbecue bij. Ik weet het nog niet", aldus de zangeres.

Acteur Sabara, die onder andere in Spy Kids speelde, heeft het leven van de 24-jarige Trainor flink veranderd. Zo stopte ze met drinken, viel ze negen kilo af en eet en leeft ze veel gezonder. "Hij kookt voor mij en heeft mij leren koken. Ik wist nooit hoe ik moest koken. Hij heeft mij laten zien hoe smakelijk eten kunt bereiden dat ook nog eens goed voor je is."

Ook sport het stel geregeld samen. Trainor ziet daar alleen maar voordelen van. "Hij heeft mij laten zien hoe leuk sporten kan zijn. Ik geloofde het nooit, maar het is echt waar en het voelt zo goed als je spierpijn hebt. Ik ben er dol op."