Famke Louise kwam erachter dat haar ex-vriend Tim van Teunenbroek, beter bekend als vlogger Snapking, haar bedroog, toen ze oorbellen naast hun bed vond. 

"Ja, dat is ook een afschuwelijk moment", vertelt de negentienarige YouTuber en zangeres aan RTL Boulevard

"Je gaat naar school en je komt thuis en je vindt dat soort dingen. Daar word je niet vrolijk van." De twee maakten eind april bekend een einde te hebben gemaakt aan hun driejarige relatie. 

Snapking bekende eerder al in een interview te zijn vreemdgegaan. Famke Louise rapt erover in haar nieuwe nummer Zonder Jou

Kracht

De carrière van Famke Louise zit in de lift sinds ze een hit scoorde met het nummer Op Me Monnie. "Hij vond het niet heel erg leuk dat ik in aanraking kwam met andere artiesten enzo." Ze hoopt met haar muziek andere meisjes te laten inzien dat ze "zonder hun man" kunnen. "En dat ze daar kracht uit halen." 

Snapking heeft in de tijd dat ze bij elkaar waren haar naam op zijn arm laten tatoeëren. Wat hij daarmee gaat doen, weet hij nog niet. "Je bent verliefd en je vindt elkaar leuk en dan doe je gekke dingen", aldus Snapking. "Ik denk dat ik het wel even laat zitten."