Wat hebben de BN'ers deze week gedaan in hun vrije uren? Elke week plaatst NU.nl een overzicht van de leukste foto's die de sterren de afgelopen week hebben gedeeld.   

Familie Joling

Gerard Joling en zijn moeder en nichtje hebben heerlijk liggen zonnen. Zo kan de zanger zich goed voorbereiden op de optredens met de Toppers.

Saskia en hond op Ibiza

Saskia Noort is al enige dagen met haar hond Lola op Ibiza, waar de schrijfster ook een tweede huis heeft.

Samantha geniet

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat net zoals de rest van Nederland zaterdag lekker genieten van het zonnige weer. "Mijn dochter en ik gaan lekker genieten op het strand", aldus de realityster. 

Chantal op het terras

Ook Chantal Janzen brengt haar vrije tijd zaterdag door met haar nageslacht. Met zoon James duikt de presentatrice, die onlangs beviel van zoon Bobby, op een terrasje. 

GTST-reünie

Ferry Doedens, Everon Jackson Hooi en Dilan Yurkadul houden een kleine GTST-reünie op een terras in Amsterdam. De acteurs nemen een welverdiende pauze in hun werk voor de soap, die in juli met zomerstop gaat.

Dokter Epke 

Turner Epke Zonderland mag zich vanaf donderdag officieel arts noemen. De turner uit Lemmer heeft donderdagavond na twaalf jaar studeren in Groningen zijn diploma Geneeskunde gekregen. 

Jubileum Marco en Leontine Borsato

Twintig jaar geleden stapten Marco en Leontine Borsato in het huwelijksbootje. Getuige de foto's en begeleidende teksten is de zanger nog altijd dolgelukkig met zijn vrouw.

Gin-tonic infuus voor Domien

NPO 3FM-dj Domien Verschuuren viert vakantie in Egypte met zijn verloofde Caroline. Echt uitrusten zit er voor de dj helaas niet in: Verschuuren is geveld door een infectie. Toch kan hij er nog wel grappen over maken: of de dokter een gin-tonic infuus voor hem heeft?

Sonja bakt met nieuwe vlam

Dieetgoeroe Sonja Bakker bracht de dag door op het strand met haar nieuwe vriend Barry. De twee hebben onder meer gesport, wat volgens Bakker "wonderen doet". 

Franks wasbordje

Wie de afgelopen tijd ook veel tijd had om te sporten is Frank de Boer. Hij toont drie foto's van zichzelf in zwembroek, waarbij naar eigen zeggen weinig is veranderd aan zijn lichaam. Toch zijn de resultaten van zijn haartransplantatie duidelijk zichtbaar.