Liam Gallagher heeft zijn 21-jarige dochter, Molly Moorish, voor het eerst ontmoet. De 45-jarige frontman van britpopband Oasis onthulde het nieuws door een foto van zichzelf en zijn dochter te posten op Instagram.

Moorish werd opgevoed door haar moeder, zangeres Lisa Moorish, met wie Gallagher ooit een affaire had. Vader en dochter hebben op de foto gezelschap van Lennon en Gene, de zonen van Gallagher uit zijn huwelijk met Patsy Kensit en Nicole Appleton.

Vorig jaar gaf de ster toe dat hij 'er nooit in was geslaagd' om Molly te ontmoeten, mede omdat hij het niet met haar moeder eens was. "Ik heb geen probleem met het meisje", vertelde hij aan GQ magazine. "Het meisje is verzorgd, gekleed, gevoed en naar mooie scholen gestuurd. Ik kocht een huis en al die zooi. Ik denk gewoon dat ze het beste af is met haar moeder."

Niet afwijzen

Op de vraag of hij open zou staan ​​om haar te ontmoeten, antwoordde Gallagher dat hij "openstond voor alles". "Het zou niet goed zijn als ze gedwongen gebeuren, deze dingen", voegde hij eraan toe. "Ik denk dat we het laten, we kijken wel wat er gebeurt, ik zou haar zeker niet afwijzen."

Naar verluidt vond de ontmoeting dinsdag plaats in het London Stadium, waar Gallagher was voor een concert van de Rolling Stones.