Ontwerper Tom Ford is boos op Amal Clooney omdat zij tijdens het modegala Met Ball in New York niet zijn creatie droeg, maar die van een ander.

Amal Clooney was een van de mede-presentatoren tijdens het prestigieuze modegala Met Ball in New York, dat vorige week plaatsvond. Voor deze avond zijn 's werelds bekendste couturiers al maanden van tevoren bezig met het maken van creaties waarin de sterren schitteren op de rode loper.

Ford en zijn team creëerden een handgemaakte outfit voor Clooney, maar vlak voor aanvang van het event besloot zij iets van de Engelse designer Richard Quinn te dragen, meldt Page Six.

Ford was niet blij met haar beslissing, maar vroeg de mensenrechtenadvocate wel om de jurk dan helemaal niet meer te dragen, zodat iemand anders de jurk aan kon.

Ook Vogue drong hierop aan bij Clooney, maar zij besloot toch anders. Waar ze op de rode loper te zien was in de creatie van Quinn, besloot ze de jurk van Ford aan te trekken naar de afterparty, waardoor Ford veel minder publiciteit genereerde dan zijn collega-ontwerper.

Zowel Ford als het team van Vogue was woest op de vrouw van George Clooney, zeker omdat zij die maand hun covermodel was en er bepaalde afspraken waren gemaakt.