SYDNEY - Artsen hebben bij de Australische zangeres Kylie Minogue borstkanker in een vroeg stadium vastgesteld. De zangeres heeft meteen na het horen van het slechte nieuws haar Showgirl-toernee kort voor het begin van de optredens in Australië afgebroken, deelde haar Australische agent dinsdag mee.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De 36-jarige zangeres - die haar muzikale carrière begon na een periode als actrice in de televisieserie Neighbours - was aan de vooravond van het Australische deel van haar toernee bij haar familie in Melbourne toen de ziekte werd geconstateerd. Zij ondergaat onmiddellijk een behandeling, deelde een woordvoerder mee.

Concerten

Minogue zou zes concerten geven in Sydney en daarna zou zij optreden in Melbourne, Brisbane, Adelaide en Perth. De zangeres zou na Australië ook concerten geven in Singapore, Bangkok en Hongkong. Ook die optredens zijn uitgesteld.

De zangeres zei dat zij het jammer vindt dat zij haar Australische fans moet teleurstellen. "Ik hoop dat het allemaal goed komt en dan kom ik gauw weer bij jullie terug", liet zij in een verklaring weten.