Kanye West heeft positief gereageerd op de sketch over zijn recente twittergedrag in het programma Saturday Night Live (SNL). Hij reageerde zondag met lachende emoji's op het programma op zijn Twitter-profiel. 

De uitzending van de comedyshow werd gepresenteerd door Atlanta-acteur Donald Glover. Eén van de sketches waarin hij was te zien was een persiflage op A Quiet Place, een horrorfilm waarin een gezin wordt geteisterd door kwade wezens die afkomen op geluid, waardoor ze altijd stil moeten zijn.

Glover en de comedians van SNL werden in 'A Kanye Place' één voor één door de wezens gegrepen, omdat ze het niet konden laten hardop te reageren op de tweets van West.

De rapper deelde later ook nog een link naar één van de twee nieuwe nummers die Glover onder zijn artiestennaam Childish Gambino presenteerde tijdens Saturday Night Live.

Verder postte West relatief weinig tweets in het weekend. Wel kondigde hij in één van zijn berichten de lancering aan van Yeezy Home, een bedrijfstak waarvoor hij nog op zoek is naar architecten en industrieel vormgevers "die de wereld beter willen maken".