Drake heeft van de National Basketball Association (NBA) een waarschuwing gekregen, omdat hij ruzie zou hebben gekregen met een speler. De rapper zou hierbij zeer grof in de mond zijn geweest.

Drake woonde op 1 mei een wedstrijd van Toronto Raptors tegen Cleveland Cavaliers bij. De Canadese artiest, die fan is van de eerstgenoemde ploeg, kreeg ruzie met Cavaliers-speler Kendrick Perkins.

Tijdens de pauze vertelde Perkins een tegenstander "dat hij hen ging verslaan". Drake zou zich met dit gesprek hebben bemoeid en dit zou al snel uit de hand zijn gelopen.

Volgens Perkins werd hij "pussy" genoemd en "moest hij snel uit de kast komen". De beveiliging moest hen vervolgens uit elkaar halen.

Drake maakt ruzie bij NBA-wedstrijd
21
Drake maakt ruzie bij NBA-wedstrijd

Gevolgen

Drake beweert dat hij niks beledigends heeft gezegd, maar de NBA heeft volgens sportsite ESPN een waarschuwing uitgedeeld aan de Hotline Bling-rapper. Het is niet bekend welke gevolgen dit heeft voor toekomstige bezoeken van Drake aan basketbalwedstrijden.

De artiest is een groot basketbalfan. In 2013 werd hij benoemd tot ambassadeur van Toronto Raptors en begin dit jaar doneerde hij 2 miljoen euro aan het Canadese basketbal.