De man die wordt aangeklaagd voor het afpersen van Kevin Hart is een goede vriend van het slachtoffer. De Amerikaanse comedian schreef woensdag op Twitter dat hij geen woorden kon vinden voor zijn ongeloof.

Volgens TMZ waren de twee al vijftien jaar goed bevriend. De verdachte, Jonathan Todd Jackson, staat op verschillende foto's op Harts Twitter-account. 'J.T.' zou zelfs op het vrijgezellenfeest van de comedian zijn geweest.

De 41-jarige verdachte is maandag gearresteerd op verdenking van afpersing. De man zou de komiek hebben gechanteerd door te dreigen een seksvideo openbaar te maken.

Op de beelden was Hart te zien met een onbekende vrouw in een club in Las Vegas. Op een tweede video zou gesuggereerd worden dat de twee seks met elkaar hadden. Harts echtgenote was op dat moment zwanger en het verschijnen van de beelden zou hem bijna zijn huwelijk hebben gekost. De verdachte is woensdag voorgeleid bij de rechter, meldt Variety.

De man was in 2014 figurant in de film Think like a man too, waarin Hart een van de hoofdrollen speelde. De afperser riskeert een gevangenisstraf van vier jaar.

Kevin Hart zegt op Instagram spijt te hebben van fout
60
Kevin Hart zegt op Instagram spijt te hebben van fout