De familie van George Michael wil de spullen verwijderen die fans achterlaten bij de huizen van de overleden zanger. In een verklaring roept de familie fans op om hun spullen op te komen halen.

De familie van de zanger zegt op de website van Michael geraakt te zijn door de eerbetonen, maar vindt het tijd om de foto's, kaarsen, brieven en andere spullen weg te halen.

"George was gesteld op zijn privacy. Zijn woningen waren zijn veilige havens en uiteindelijk zou hij op de lange termijn de buurten waar hij zo van hield, niet willen verstoren of veranderen."

Vrijwilligerswerk

Als fans de nagedachtenis aan George Michael levend willen houden, kunnen ze volgens de familie beter iets goeds doen. Ze denken aan vrijwilligerswerk, een donatie geven aan een van zijn favoriete goede doelen of gewoon iets aardigs voor een ander.

De spullen kunnen tussen 1 mei en 27 mei door de fans worden opgehaald bij de woningen van George Michael in Londen en Oxfordshire.

Fans laten al spullen achter bij de woningen van Michael sinds hij overleed op 25 december 2016. De zanger is een natuurlijke dood gestorven.