Kanye West heeft een groot deel van zijn management laten gaan. De rapper ontsloeg eerder al manager Izzy Zivkovic, maar zou nu ook Scooter Braun op straat hebben gezet.

Volgens People heeft de muzikant met steeds minder mensen contact en zou hij zowel zijn zakenpartners als goede vrienden buitensluiten. Ook met schoonmoeder Kris Jenner zou hij al een paar keer flinke ruzie hebben gehad.

West kondigde onlangs verschillende nieuwe muziekprojecten aan en is daar volgens ingewijden obsessief mee bezig. Dat zou onder meer leiden tot woede-aanvallen. Tijdens een studiosessie zou hij onlangs alle aanwezigen de huid vol hebben gescholden en hebben verklaard dat hij al zijn zaken zelf ging regelen.

West zou daarnaast hebben geëist dat zijn managers hun andere klanten op zouden geven en zich volledig op hem zouden richten, wat de twee weigerden.

Zorgen

Volgens een van de bronnen slaapt West amper en bestookt hij iedereen in zijn omgeving met sms'jes over zijn muziek, waarop hij onmiddellijk antwoord verwacht. Ook zijn onnavolgbare tweets van de afgelopen week zouden zijn omgeving zorgen baren.

De rapper werd in 2016 opgenomen vanwege een mentale inzinking. Volgens zijn woordvoerder werd die destijds veroorzaakt door uitputting.