AMSTERDAM - Haar televisieserie over singles in New York is ongekend populair. Maar nu gaat de bedenkster van Sex and the City zelf trouwen. Komt hiermee een einde aan de avonturen van de vier vrijgezelle tv-dames?

Candace Bushnell wordt in de serie vertolkt door hoofdpersoon Carrie. Bushnell schreef voor de New York Observer de column ‘Sex and the City’ en gaf ze daarna in boekvorm uit. Het vervolg is bekend: als tv-serie is het verhaal over vier vrijgezelle vriendinnen op liefdespad ongekend populair. Maar het lijkt erop dat haar inspiratiebron voor het single-zijn binnenkort opdroogt:Bushnell heeft trouwplannen. Weliswaar kent ze haar geliefde pas twee maanden, maar tegen de New York Post verklaarde ze inderdaad ten huwelijk gevraagd te zijn door balletdanser Charles Askegard.

De serie zal door het huwelijk niet in gevaar komen. Bushnell is dan wel bedenkster van het verhaal, de tv-afleveringen worden geschreven door schrijvers van de televisiezender. Bushnell komt er in het geheel niet meer aan te pas.