LONDEN - David en Victoria Beckham doen er alles aan om duidelijk te maken dat hun huwelijk helemaal niet op springen staat, zoals een voormalig kindermeisje beweerde. Britse en andere media signaleerden dat zij tijdens een tweedaags bezoek aan Venetië 'niet van elkaar konden afblijven' en dat zij 'opvallend verliefd' rondliepen en -voeren in de lagunestad.

David kocht er een dure ring voor zijn eega. "Natuurlijk was publiek tijdens deze scène van harte welkom", schreef een krant. Andere kranten merkten op dat de Beckhams hun 'pr-machine' weer op volle toeren lieten draaien.

Het reisje was een cadeautje van Victoria voor de dertigste verjaardag van David. Zij vlogen met een privé-vliegtuig naar Venetië en keerden daarmee na toeristische bezoekjes en inkopen in luxe winkels ook mee terug naar Madrid, waar de moeder van Victoria op de drie Beckhamkinderen paste.

Kindermeisje

Onlangs slaagden de twee erin een voormalig kindermeisje, dat onlangs de vuile was had buitengehangen over het sterrenpaar, verder de mond te snoeren. De advocaat van de 27-jarige Abbie Gibson beloofde de rechtbank in Londen vrijdag dat de nanny niet met meer details zal komen.

Gibson zei vorig weekeinde in News of The World dat de Beckhams het helemaal niet meer met elkaar kunnen vinden. Volgens haar is een scheiding tussen de voetballer en de ex-zangeres er alleen nog niet van gekomen omdat beiden gezamenlijke commerciële belangen hebben.