DJ Tony Junior heeft zondag voor het eerst foto's op Instagram gedeeld waarop hij te zien is met zangeres Maan de Steenwinkel. De foto volgt op het interview dat Tony Junior zaterdag gaf op NPO 3FM, waarin hij stelde inderdaad al een tijdje samen te zijn met de zangeres. 

Tony Junior laat zich in het bijschrift van de foto niet concreet uit over een relatie. Hij plaatste alleen een plaatje van een roos bij de foto.

Tegen 3FM-dj Frank van der Lende zei hij zaterdag wel dat hij het "leuk heeft" met De Steenwinkel (21). Eerder liet het management van De Steenwinkel zich ook al in dergelijke bewoordingen uit over het koppel. 

De 28-jarige Tony Junior had eerder wel al gezegd dat hij 'kriebels voelt' voor de zeven jaar jongere zangeres. 

Ook zaterdag zei Tony Junior niet concreet dat de twee een relatie hebben. "Ik ga niks ontkennen, maar ik ga ook niet in details treden", zei hij in de radioshow Franks Feestje. Hij verbaast zich vooral over de aandacht voor het samenzijn van de twee artiesten.

Tony Junior is bekend als dj en scoorde een hits met nummers als Get Down en was samen met zijn vader te zien in de reallifesoap Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon. Maan was in 2016 de winnares van de talentenjacht The Voice of Holland.