Babynieuws voor Cardi B en Offset: de twee verwachten hun eerste kindje. Cardi B onthulde het nieuws zaterdagavond tijdens een optreden in de Amerikaanse show Saturday Night Live.

De Bodak Yellow-zangeres kwam het podium op in een volumineuze jurk met veren, waarin ze haar buik nog wist te verhullen.

Tijdens het tweede nummer, Be Careful, werd pas zichtbaar dat ze zwanger is. Aanvankelijk was de camera alleen gericht op haar gezicht, maar halverwege het lied werd uitgezoomd en verscheen de hiphopsensatie in een nietsverhullende witte avondjurk. "Bedankt voor al jullie reacties. We voelen ons gezegend", schreef Offset daarna op Instagram bij een foto van hem en zijn verloofde.

Offset, vooral bekend van het Amerikaanse hiphoptrio Migos, is sinds eind oktober verloofd. De rapper vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een concert in Philadelphia.

De 25-jarige Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis met haar nummer Bodak Yellow. Ze is de eerste vrouwelijke rapper in negentien jaar die de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten haalde.