Tyrese Gibson en zijn vrouw Samantha krijgen hun eerste kind samen. Het paar hoopt in september een dochter te verwelkomen.

"Onze liefde, energie, magie en families zijn voor eeuwig verbonden nu wij dit kind verwachten", zegt de 39-jarige Fast & Furious-acteur in een interview dat het paar gaf aan People. "Het is ongelooflijk."

Samantha (29) deed eind januari thuis een positieve zwangerschapstest. Terwijl ze nog zat te bedenken hoe ze het blije nieuws aan haar man zou vertellen, kwam hij thuis. "Ik ging schreeuwen en deed heel opgewonden over het nieuws", bekent Gibson.

Ook familieleden reageerden enthousiast. "Er was geen mooiere reactie dan die van haar moeder. Samantha is haar enige dochter en ze had jarenlang gebeden dat ze zou trouwen met de juiste om een gezin te stichten", aldus de acteur.

Kinderen

Het wordt het eerste kindje voor het paar en het tweede voor Tyrese Gibson, die al de tienjarige Shayla heeft met zijn ex-vrouw Norma. In 2017 waren de twee verwikkeld in een strijd om de voogdijschap voor Shayla. Norma beschuldigde Gibson van het mishandelen van zijn dochter, waarop de acteur ten einde raad twee emotionele video's postte op zijn socialemedia-accounts.