Olcay Gulsen krijgt door haar deelname aan Wie is de mol? vaak te horen dat ze anders is dan mensen hadden verwacht. "Maar ik ben altijd mezelf. Ik heb een grote mond naar anderen toe, tegelijkertijd schuw ik niet mezelf snoeihard af te maken. En dat kunnen mensen nu zien in die uitzendingen."

De 37-jarige Gulsen krijgt vaak vooroordelen te horen. "Een vrouw op hakjes, mooi gekleed, runt een modebedrijf. Bats: diva. Of: hersenloos", vertelt ze in een interview met AD.

De ondernemer krijgt naar eigen zeggen ook vaak het label 'dom' opgeplakt. "Dat vind ik oprecht raar, ik heb een internationaal bedrijf opgebouwd, stuur honderdvijftig mensen aan." Volgens Gulsen zijn het vaak vrouwen die haar dom noemen. "Misschien omdat het hen irriteert dat ik als vrouw ben gaan ondernemen. Maar nu vul ik in voor anderen, ik heb eigenlijk geen idee."

Gulsen maakte begin dit jaar bekend terug te treden als CEO van haar bedrijf SuperTrash. "Als je bedrijf groeit, doe je steeds minder waar je goed in bent en heb je steeds meer verplichte nummers. Ik stak te veel energie in iets waar ik nooit goed in zou worden en had op een gegeven moment het idee dat ik op alle fronten tekortschoot."

Toen ze besloot te stoppen als CEO voelde ze een opluchting. Naast haar creatieve werk voor SuperTrash komt ze ook met een televisieprogramma over ondernemen en schreef ze een boek SuperOlcay met journalist Karin Kuipers.