Volgens Stephen Belafonte, de ex-man van Mel B, kampt de Spice Girl met een ernstige drank- en drugsverslaving. 

Zo zou Melanie Brown, zoals ze echt heet, meerdere malen een overdosis hebben genomen. Ze zei volgens Belafonte ook dat blauwe plekken en andere blessures die ze door haar verslaving had opgelopen, te wijten waren aan huiselijk geweld. Dit meldt TMZ.

Hij beweert dat zij zo verslaafd is aan drank en drugs, dat ze "midden op de dag bezopen tegen de muren op botste". "Soms was ze zelfs zo van het padje, dat ze haar broek omlaag trok en midden in de woonkamer begon te plassen waar de kinderen bij waren."

Ook zou hij de therapeut van zijn ex berichtjes hebben gestuurd, waarin hij hem smeekte Mel te helpen "voordat ze een tweede Michael Jackson wordt".

Bezoekrechten

Belafonte is verwikkeld in een juridische strijd met Mel B. over de bezoekrechten aan zijn stiefdochter Angel. Zij is het kind van Mel B en Eddy Murphy. Volgens Belafonte vertelt de Spice Girl haar dochter leugens om Angel zo tegen hem te keren.

Brown heeft een paar maanden terug gezegd dat Belafonte de kinderen filmpjes liet zien waarin mensen door leden van ISIS werden onthoofd, wat hij ontkent.