De Amerikaanse acteur Jesse Tyler Ferguson kwam uit de kast nadat zijn ouders erachter kwamen dat hij homo-erotische tijdschriften had gestolen. 

"Nu vind ik het grappig, maar toen was het enorm traumatiserend", vertelt Tyler Ferguson woensdag aan People.

Volgens de 42-jarige Modern Family-acteur vond zijn vader het heel moeilijk om zijn geaardheid te accepteren. "Daarom had ik ook wat heteroseksuele pornotijdschriften gestolen, zodat die hem zouden afleiden."

De acteur was rond de veertien jaar oud toen hij de winkeldiefstal pleegde. "Toen ik de winkel uit wilde stappen, ging het alarm af. Het personeel vroeg of ik wat bij me had, maar ik zei nee. Toch vroegen ze het weer. Toen liet ik, heel beschamend, zien wat er onder mijn shirt zat."

De acteur werd meegenomen naar een kantoor van de winkel en daar kwamen ook de politie en zijn ouders naartoe. Die zagen toen wat hun zoon precies gestolen had. "En toen ben ik op de één of andere manier uit de kast gekomen."

Bruiloft

Sinds 2013 is de acteur getrouwd met zijn vriend, acteur Justin Mikita (32). "Mijn vader had het zo moeilijk met mijn geaardheid, maar hij danste erg blij op mijn bruiloft."