Na Gordons zus Lydia zegt nu ook zijn broer Johny Heuckeroth naar de rechter te stappen naar aanleiding van de onlangs verschenen biografie van de presentator.

Johny stelt dat de biografie, die deze week de lijst van bestverkochte boeken aanvoert, "een groot fantasieverhaal" is. "Ik daag Gordon, net als mijn zus Lydia vorige week al heeft gedaan, dan ook voor de rechter", zegt hij in Story. "Tussen mij en Gordon komt het nooit meer goed."

Vorige week zei Lydia al dat er niets klopt van Gordons veronderstelling dat zijn broers en zussen, net als hij, op jonge leeftijd zijn misbruikt door een familielid. Ook Johny ontkent nu dat dat is gebeurd. "Wat een onzin. Zulke dingen kun je toch niet opschrijven? Ongelooflijk."

Volgens Johny is het ook niet waar dat hun vader een alcoholist was, zoals Gordon beweert. "Hij heeft zelf het honderdvoudige gezopen van wat mijn vader ooit gedronken heeft."

Oplichting

Verder beschuldigt de presentator zijn oudere broer, die geld zou hebben geleend van Gordon voor zijn scooterzaak, van oplichting. "Ik heb Gordon niet opgelicht en heb ook geen geld geleend voor mijn zaak."