Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Irene Moors kan met snoepen geen maat houden

Irene Moors kan moeilijk nee zeggen als ze eenmaal gestart is met snoepen. "Want ik kan geen maat houden. Ik wil elk pak koek leeg. Als ik een stroopwafel neem, denk ik: wat een lekkere stroopwafel, ik wil er nog een. Dan ben ik na twee misselijk en dan heb ik er spijt van. Maar het is allemaal zo lekker."
Door BuzzE

De 50-jarige presentatrice wil, geïnspireerd door de deelnemers van SBS-programma Vet Fit, haar snoepgewoontes veranderen.

"Het was vooraf niet de bedoeling dat ik mee ging doen. Maar het gekke is, nu ik er mee bezig ben en het enthousiasme zie bij de mensen die zich hebben opgegeven, dat ik geloof ik ook mee ga doen", aldus Moors, die onder andere René Froger, de zussen van OG3NE en Brace ziet afvallen in het programma.

Doorgaans is de presentatrice geen fan van sporten. "Ik heb nooit zin om te sporten, maar echt nooit. Ik denk altijd ik ben moe, ik neem koffie en ik bel de sportschool af. Maar ik heb nu al geleerd juist als je moe bent is het handiger om toch te gaan sporten om alles in beweging te houden en je van je moeheid afkomt."


Lees meer over:

Irene Moors

Aanbevolen artikelen