Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Beatrix haar grootste fan reuze blij maakt, bokser Regilio Tuur nota bene scharrelde met de keurige Renate 'Erben' Wennemars, waar blijven de foto's van baby Mabel, Dokter Schoemacher zijn scheiding uitmelkt en stoute Georgina een draai om haar oren krijgt van kattekop Tatum. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bea's hofnar

Of hij nou meer 'op' Beatrix is, of meer op Maxima weten we niet. Maar Johan Vlemmix is al wel jaren een èchte Oranjefan. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij het Koningshuis echt gé-wél-dig vindt en draagt dat ook uit. Veel media vinden hem een grappige hofnar en hij mag dan ook regelmatig zijn zegje doen in bladen en tv-programma's. Zijn naar het extreme neigende hobby heeft hem zelfs zijn huwelijk gekost, maar Johan gaat door met zijn verering. Hij is er van overtuigd dat zijn toewijding zelfs tot hare Majesteit zelf is doorgedrongen en dat hij voor zijn trouw beloond wordt. Vlemmix mag namelijk in een reclamespotje gaan spelen ter ere van een gedenkmunt voor Bea's jubileum. Leuk bedacht van het reclamebureau, zul je denken. Maar nee, volgens Vlemmix is het Beatrix zèlf die de hofnar heeft uitverkoren voor deze rol. "Als royaltykenner kan ik je met alle zekerheid zeggen dat het onze vorstin is geweest die mij daarvoor heeft uitgekozen" aldus de grootste Oranjefan in Story. Zullen we de beste man maar in zijn overwinningsroes laten?

Regilio en Renate

Nu heet ze Renate Wennemars, maar toen de blonde presentatrice nog Renate van der Zalm heette en niet getrouwd was met schaatser Erben, deed ze het met … Regilio Tuur! In Story onthult de bokser zelf dat hij ooit een hevige affaire had met de koele blondine. Een grotere tegenstelling is haast niet denkbaar: behalve blond en blank heeft Renate ook gestudeerd en is afkomstig uit een totaal ander milieu dan Regilio. Maar volgens de bokser waren ze echt dol op elkaar en maakten ze zelfs plannen voor de toekomst. Regilio maakte echter één klein foutje: toen de relatie even in een dipje zat, ging hij onmiddellijk vreemd met Pieternel. Die werd prompt zwanger van hem. Toen Tuur dit opbiechtte, is Renate weggelopen en weigerde hem ooit nog te zien. Pieternel kreeg vervolgens behalve een kind, ook klappen van de bokser, klaagde hem aan en vanaf toen ging alles slecht met Tuur. Zaak failliet, in de gevangenis, twee dochters die hij niet meer mocht zien, carrière op z'n gat. We denken ergens dat Renate blij is dat ze tegen de brave Erben is aangelopen en daar nu een heel happy gezinnetje mee heeft.

Foto-wraak

Heeft iemand al een foto gezien van de baby van prins Friso en zijn Mabel? Wij nog niet. En het is toch alweer een paar weken geleden dat de koninklijke spruit op de wereld werd gezet. Story beklaagt zich dan ook over het uitblijven van een officiële familiefoto met dochter Luana er op. Volgens het blad zou Mabel een ander mens geworden zijn en tegenwoordig door het leven gaan met een gelukzalige blik in haar ogen. Ze zou zich zelfs bijna niet buiten haar huis in Londen begeven. Misschien dat daarom de paparazzi er nog niet in geslaagd zijn een stiekeme foto van de baby te schieten? Of het is Mabels zoete wraak? Maanden is ze achtervolgd door de roddelbladen, die haar tot 'gangsterliefje' bombardeerden en haar hele verleden oprakelden. Zou ze als straf nu geen officiële familiefoto willen laten maken om zo alsnog haar gram te halen?

Uitgemolken

Waar we ook kijken: overal duikt opeens de kersvers gescheiden dokter Robert Schoemacher op. De society-mooimaker is koud van zijn vrouw af, of hij duikt al op met zijn nieuwe vriendin. Een mooi mens, dat moet gezegd, maar de relatie schijnt pas heel pril te zijn: amper een paar maanden oud. Toch wil Schoemacher zijn nieuwe liefde niet geheim houden. Hij is òf heel erg verliefd, òf hij heeft een PR-reden. Want dat hij enorm publiciteitsgeil is, moge duidelijk zijn. Zijn scheiding melkt hij dan ook uit tot op de bodem. In zijn vaste column in Story zevert hij over 'scheiden zonder lijden', in de andere reportages over zijn nieuwe geluk en lacht hij wee naar de camera. En dat voor niks de zon op gaat, blijkt al snel. Want ja hoor, vorige week hadden we al geraden dat de nieuwe dame wel degelijk een verlanglijstje voor Schoemachers kliniek heeft. Ze geeft grif toe dat ze haar (keurige middenmaat) neus wat aan de grote kant vindt. Dus goed in de gaten houden of de ruiker binnenkort als cadeautje door lover Robert een paar maten kleiner is gemaakt.

Valse uithaal

We hebben het programma (gelukkig) nog nooit gezien: Gotcha! van Georgina Verbaan. Ze neemt met de verborgen camera bekende Nederlanders te grazen en die tuinen er allemaal grif in. Maar of het echt leuk is, vragen we ons af. In de roddelbladen staat regelmatig dat voor de scènes véél te ver wordt gegaan en dat de BN'ners zo ongeveer een trauma overhouden aan het grapje. Maar als BN'ner publiekelijk zeggen dat je afknapt op een irritante collega (Georgie in dit geval), dat is een soort ongeschreven wet in showbizzland, dat dóe je niet. En dus lacht iedereen wrang, als ze te horen krijgen dat ze zijn beetgenomen. Uitzondering op die regel is Tatum Dagelet, beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Nadat ook zij met een stuntje om een wielklem tot wanhoop was gedreven, was ze razend. Vals sneerde ze dat ze zich vooral verheugt op de aller- allerlaatste aflevering van Gotcha: "Ik verwacht dat Georgina daarin zelf gaat verklappen dat ze heel Nederland in de zeik heeft genomen door te vertellen dat haar immense voorgevel een cadeautje was van moeder natuur." Ha ha: Dat vinden wij nou humor!