De erven van Prince zouden zich zorgen maken dat er niets overblijft van de erfenis. Al dit geld zou worden uitgegeven om de bezittingen van de in 2016 overleden zanger te onderhouden. 

De curatoren die deze bezittingen onderhouden zouden tot wel 600.000 dollar per maand uitgeven, melden bronnen aan TMZ. De erfgenamen maken zich daarom zorgen dat zij niets erven.

Aan documenten die in handen zijn gevallen van de entertainmentsite blijkt dat het financiële dienstverleningsbedrijf dat het onderhoud verzorgt maandelijks zo'n 125.000 dollar voor hun diensten krijgt. Ook de advocatenfirma die de juridische kwesties rondom Prince's erfenis regelt, ontvangt maandelijks een flink bedrag.

203 miljoen

De bezittingen van Prince zouden zo'n 250 miljoen dollar waard zijn, ruim 203 miljoen euro.

Eerder meenden 45 personen recht te hebben op een deel van de erfenis. De zanger liet namelijk geen testament na. In mei 2017 wees de rechter zes personen aan als officiële erfgenamen van de overleden artiest. 

Prince werd in de ochtend van 21 april 2016 dood gevonden in een lift in zijn landgoed Paisley Park. Volgens mensen uit zijn directe omgeving had hij de dag erna een afspraak met een dokter vanwege zijn verslaving aan pijnstillers.