Fuller House-actrice Jodie Sweetin heeft een nieuwe vriend. Op Valentijnsdag schreef ze een uitgebreide ode aan haar nieuwe liefde, .

Volgens Us Weekly heet de nieuwe liefde van de actrice Mescal Wasilewski.

"Vind iemand met wie je dit soort liefde kan delen, iemand die dat niet maar één dag per jaar toont", raadde de actrice onder meer aan op Instagram. "Die je niet veroordeelt om fouten die je in het verleden maakte, maar die samen een betere toekomst wil bouwen." Ze deelde in de post twee kiekjes, waarop het gezicht van haar nieuwe liefde niet te zien is.

De laatste relatie van Sweetin eindigde vorig jaar maart niet prettig. De 36-jarige actrice vroeg nadat ze haar verloving met Justin Hodak had verbroken een contactverbod aan, waardoor hij niet bij haar en haar twee kinderen uit eerdere relaties in de buurt mocht komen. Hij overtrad dat verbod twee keer, en werd betrapt op vuurwapenbezit.

Enkele maanden later werd Hodak veroordeeld tot ruim zes jaar gevangenisstraf, voor wapenbezit en vervalsing van bewijsmateriaal door middel van het bedreigen van een getuige.