Advocaten Gordon en vermeende geliefde weer om tafel

Gordon en zijn kortstondige 'nieuwe liefde' zitten woensdag weer om de tafel om er samen uit te komen, zo bevestigt de advocaat van de man, Vincent van der Velde.

De presentator en de man liggen sinds begin deze week juridisch met elkaar in de clinch. Dinsdag dreigde Van der Velde namens zijn cliënt een kort geding aan te spannen om voor elkaar te krijgen dat Gordon alle foto's waar ze samen op staan en eventuele naamsvermeldingen van sociale media verwijdert.

Gordon lijkt daar woensdag aan tegemoet te komen. Hij heeft alle foto's van hem en zijn 'geliefde' verwijderd van Instagram en Facebook. "Onder geen beding op verzoek van advocaten (we hebben nooit iets gehoord van een kort geding!) maar puur uit mededogen naar degenen die te kort schieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan", schrijft hij bij een foto van zichzelf. De naam van de betreffende man liet hij wel bij het bericht staan.

De commotie ontstond nadat Gordon maandag op Instagram en Facebook foto's van zijn nieuwe vriend deelde. Volgens de advocaat van de man is er echter nooit sprake geweest van een liefdesrelatie.

Smaad en laster

Gorden betichtte de man bovendien van het leiden van een dubbelleven, nadat bleek dat hij meerdere vrouwen stiekem gefilmd zou hebben tijdens seksuele handelingen. Van der Velde beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie