Geruchten over een hereniging van Katy Perry en Orlando Bloom gingen al rond sinds september vorig jaar, maar volgens een anonieme bron zouden de twee na elf maanden apart nu "echt weer voor elkaar gekozen hebben".

Een bron meldt tegen de Britse krant The Sun: "Katy wil er alles aan doen om hun relatie dit keer te laten slagen. Ze heeft geprobeerd het zonder hem te doen, maar ze krijgt 'm gewoon niet uit haar hoofd. Ze houdt teveel van hem. En hoewel ze het nu rustig aan doen en er geen ruchtbaarheid aan geven, zijn ze zeker weer samen."

Perry en Bloom werden vorige maand tegelijkertijd gezien op de Malediven, bij het luxe Amilla Fushi Resort, waar ze samen aten. Dat wakkerde de geruchten van een eventuele verzoening aan. Ook zijn de twee plotseling weer erg actief aan het reageren op elkaars berichten op sociale media.

Hetzelfde gerucht ging in september 2017, ruim een half jaar na hun breuk, ook al.

Een bekende van de twee zou toen tegen een Amerikaans tijdschrift ontkend hebben dat ze weer samen waren: "Welnee, ze had een show gedaan in Dubai en vond het gewoon gezellig om bij Orlando langs te komen, die toen op de Malediven was. Dat is niet ver vliegen van Dubai en ze zijn ondanks hun breuk nog steeds heel goed bevriend. Dus meer dan dat was het niet."