Kelis heeft bij de rechtbank een verzoek ingediend voor meer alimentatie van haar ex-man Nas. De zangeres is van mening dat de 8000 dollar (6500 euro) per maand die ze krijgt niet genoeg meer is om hun 8-jarige zoon te onderhouden.
 

Dat meldt TMZ.

Volgens Kelis (38) voldoet het bedrag dat vijf jaar geleden werd vastgesteld niet meer om de kosten van het zorgen voor haar zoon te dekken. Ook is ze van mening dat Nas (44) tegenwoordig meer geld verdient dan hij toentertijd deed en een hoger bedrag voor hem dus geen probleem hoeft te zijn.

De zangeres noemt in de documenten geen specifiek bedrag, maar wel dat wat ze ook krijgt, ze in ieder geval elke maand de helft van het schoolgeld, de ziekteverzekeringskosten en algemene kosten kan betalen.

Begin januari stapte Nas nog naar de rechter. De rapper eiste toen een betere omgangsregeling voor Knight, omdat hij vond dat hij zijn zoon te weinig zag. Het is niet bekend hoe het met deze rechtszaak staat. 

Nas en Kelis scheidden in 2010 na een huwelijk van zes jaar. De r&b-zangeres kreeg in november 2015 nog een tweede zoon.