Realityster Kylie Jenner heeft zondag bevestigd dat ze afgelopen donderdag is bevallen van een dochter met rapper Travis Scott. Jenner maakt daarmee een einde aan maanden van speculatie over haar zwangerschap. 

Het is het eerste kind van de 20-jarige realityster. Jenner en Scott (25) hebben nog niet besloten welke naam hun dochter krijgt. Het kind weegt bijna 3,9 kilo en is gezond, melden de ouders wel.

Jenners moeder Kris, zussen Khloé en Kim Kardashian en vriendin Jordyn Woods waren op 1 februari in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles aanwezig tijdens de bevalling.

Geruchten over de zwangerschap van Jenner deden sinds september vorig jaar de ronde.

Jenner weigerde te bevestigen dat ze een kind verwachtte en bleef maandenlang uit de publieke aandacht. Ze verbrak daarmee een familietraditie: de clan Jenner-Kardashian deelt zwangerschappen en andere grote levensgebeurtenissen doorgaans uitgebreid op sociale media en in hun realityserie. Jenner slaagde er in niet met een dikke buik gefotografeerd te worden.

Speculaties

"Het spijt me dat ik jullie in het ongewisse heb gelaten te midden van alle speculaties", schreef Jenner in een verklaring op sociale media. "Ik koos ervoor mijn zwangerschap niet voor het oog van de wereld te ervaren. Ik wist dat ik me voor deze rol van mijn leven moest voorbereiden op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier die ik kende."

De realityster deelde ook een videoboodschap waarin ze haar dochter welkom heet. Daarin wordt haar hele zwangerschap uitgebreid belicht. De video bevat ook de eerste beelden van Chicago, het dochtertje van haar halfzus Kim Kardashian, dat recent werd geboren bij een draagmoeder.

Kylie Jenner bevestigt te zijn bevallen van een dochter
Kylie Jenner bevestigt te zijn bevallen van een dochter